Skoleturnering

Det er derfor med stor fornøjelse at vi hermed også invitere Jeres skole til at deltage i et nyt skoleprojekt for folkeskolerne i Odense Kommune.

Dette skoleprojekt er for de klasser der bliver 7. klasse i 2020/21.

Hvad er PADELTENNIS?

Padeltennis er en blanding af squash og tennis – 20% squash og 80% tennis. Padeltennis har fantastiske fordele, som gør det unikt:

Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketchersport. Er ikke teknisk svær som de andre ketchersport som f.eks. tennis/squash.

Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, da der spilles med et Padelbat hvilket gør det lettere for især børn og begyndere.

Padel har ca. 3 gange mere effektiv spilletid end tennis.

Især børn har mulighed for at forbedre deres øje/hånd koordination, som danner grundlag for indlæring af de fleste ketchersport spil.

Det er sjovt og udfordrende lige fra starten og man lære hurtigt spillet – uanset alder, styrke og teknik – PADELTENNIS er bare sjovt!

Vi håber at Jeres skole har lyst og mulighed for at deltage i dette projekt, da vi mener at dette passer perfekt ned i skolereformen og tilbyder et anderledes, sjovt og lærerigt forløb i net-/vægspil kategorien.

Aktiviteten indeholder:

Introduktion til spillet

Forskellige spil og lege på banerne

Turnering

Konkurrencer som giver adgang til deltagelse i stor SKOLE EVENT iblandt de 4 bedste skoler

Det er de 10 bedste resultater i hver disciplin der tæller til klassens resultat.

Mulighed for bestilling af yderligere lektion til idrætsundervisningen som bygger ovenpå første lektion i PADELBOXEN

Det er også muligt for alle skoler at komme på besøg i PADELBOXEN og få en anderledes idrætsundervisning med intruktør på. Kontakt os på mail eller mobil for at høre nærmere om dette.

Mail: info@padelboxen.dk

Mobil: 5211 9750